Web Analytics Made Easy - Statcounter

آغاز سال تحصیلی و عدم تحقق وعده مسئولان در خصوص واکسیناسیون دانشجویان و برگزاری کلا‌س‌های حضوری از ابتدای مهرماه موجب شد تا دانشگاه‌ها در تقویم آموزشی خود تغییراتی ایجاد کنند.

خبرگزاری میزان - دانشجو نوشت: کرونا یک سال و نیمی می‌شود که گریبان آموزش عالی را گرفته و تمام برنامه‌های آموزشی آن را دچار تغییر کرده است؛ اما هرچه که باشد با توجه به اهمیت بحث آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی کلاس‌های درسی باید برگزار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کلاس‌های آموزشی تا به آنجا اهمیت دارد که دانشگا‌های سراسر کشور در همان اوایل شیوع ویروس منحوس کرونا با تغییر برنامه‌ریزی‌ها از آموزش حضوری به سمت آموزش الکترونیکی حرکت کردند. وعده‌های مسئولان در خصوص واکسیناسیون دانشجویان و آغاز کلاس‌های حضوری از ابتدای مهر ماه ۱۴۰۰ و در نهایت عدم تحقق وعده‌ها موجب شد تا دانشگاه‌ها در تقویم آموزشی خود تغییراتی را ایجاد کنند و برعکس سال‌های گذشته که کلاس‌های درسی خود را از اوایل شهریور ماه آغاز می‌کردند زمان برگزاری کلاس‌های خود را به چند سوای دیگر موکول کنند.

دانشگاه تهران

طبق اعلام دانشگاه تهران کلاس‌های درسی دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی از سوم مهر ماه آغاز خواهد شد. حذف و اضافه دروس دانشگاهی نیز ۱۷، ۱۸ و ۱۹ مهر ماه انجام می‌شود. امتحانات دانشجویان از ۲۳ دی ماه آغاز می‌شود و تا ۷ بهمن ماه ادامه دارد.

دانشگاه امیرکبیر

دانشگاه امیرکبیر نیز که از پذیرش یک هزار و ۴۰۰ نودانشجو در این دانشگاه وآغاز سال تحصیلی آن‌ها از مهر ماه خبر داده است؛ اعلام کرد که دروس نظری این دانشگاه همچنان به صورت مجازی و دروس عملی به صورت حضوری فشرده یا ترکیبی (مجازی و حضوری) برگزار می‌شود.

تقویم آموزشی دوره کارشناسی

طبق تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتخاب واحد دانشجویان دوره کارشناسی در بازه ۲۰ و ۲۱ و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ۲۳ و ۲۴ شهریور ماه انجام می‌شود. کلاس‌های درسی دانشجویان نیز از ۲۷ شهریور ماه آغاز خواهد شد و ۱۵ دی ماه پایان می‌یابد. آزمون‌های پایان دوره تمام مقاطع تحصیلی نیز در بازه ۱۸ دی ماه تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود.

تقویم آموزشی دوره تحصیلات تکمیلی

دانشگاه آزاد

طبق اعلام دانشگاه آزاد، ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ این دانشگاه از ۱۳ شهریور ماه آغاز شده است و تا ۲۵ شهریور ماه ادامه دارد. دانشجویان از ۳ تا ۱۰ مهر ماه نیز می‌توانند نسبت به حذف و اضافه دروس خود اقدام کنند.

زمان شروع کلاس‌ها نیز از ۲۷ شهریور ماه است و امتحانات دانشجویان در بازه ۲۵ دی ماه تا ۷ بهمن ماه برگزار می‌شود.

دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی نیز اعلام کرده است که شرایط برگزاری حضوری کلاس‌ها برای ترم اتی را ندارد. بر اساس تقویم آموزشی این دانشگاه نیز انتخاب واحد دانشجویان در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۲ شهریور ماه انجام می‌شود.

آغاز کلاس‌های درسی از ۲۷ شهریور ماه و پایان کلاس‌ها ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ خواهد بود. بر اساس این تقویم امتحانات دانشجویان از ۱۸ دی ماه آغاز می‌شود و تا ۲۹ دی ماه ادامه دارد.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای

بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، انتخاب واحد دانشجویان این دانشگاه از روز شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ آغاز شده و تا پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت. کلاس‌های دانشجویان نیز از ۲۰ شهریور ماه شروع می‌شود و ۹ دی ماه پایان خواهد یافت.

حذف و اضافه دروس دانشگاهی نیز از سوم مهر ماه تا هشتم مهر ۱۴۰۰ خواهد بود. همچنین حذف اضطراری از ششم آذر ماه شروع می‌شود و تا ۲۵ آذر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

دانشگاه خوارزمی

براساس تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه خوارزمی، کلاس‌های این دانشگاه از ۲۷ شهریور آغاز می‌شود. پیش ثبت‌نام نیمسال اول خرداد ماه انجام شده و انتخاب واحد در روز‌های ۱۳ تا ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ و انتخاب واحد با تأخیر در روز‌های ۱۷ تا ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود.

دانشگاه شریف

دانشگاه شریف نیز اعلام کرده است که انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی «ورودی ۹۹ و ماقبل» از شنبه ۱۳ شهریور ماه تا ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ خواهد بود. انتخاب واحد دانشجویان تحصیلات تکمیلی «ورودی ۹۹ و ماقبل» نیز از چهارشنبه ۱۷ شهریور ماه تا شنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ است.

طبق تقویم آموزشی این دانشگاه کلاس‌های دانشجویان از شنبه ۲۷ شهریور ماه آغاز خواهد شد و یکشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰ پایان می‌یابد. امتحانات پایان ترم نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ نیز در بازه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۰ تا ۷ بهمن ماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

دانشگاه‌های علوم پزشکی

بر اساس تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۱ -۱۴۰۰ دانشگاه‌های علوم پزشکی مدت آموزش دانشجویان ۱۷ ماه خواهد بود که از شنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود و تا چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد. دانشجویان دو هفته پس از شروع نیم‌سال تحصیلی مهلت دارند نسبت به حذف و اضافه دروس خود اقدام کنند. امتحانات دانشجویان نیز از شنبه ۱۸ دی ماه آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.

دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرده است که انتخاب واحد دانشجویان در بازه ششم تا دهم شهریور ماه انجام شده است. کلاس‌های دانشجویان نیز از ۲۷ شهریور ماه آغاز می‌شود و تا ۱۶ دی ماه ادامه دارد. امتحانات دروس مدرسی و دروس تخصصی به ترتیب ١٨ تا ٢٣ دی ماه و ۲۵ دی تا ٧ بهمن ماه انجام می‌شود.

دانشگاه پیام نور

طبق اعلام دانشگاه پیام نور ترم اتی این دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود. ثبت نام و انتخاب واحد ترم پاییز ۱۴۰۰ پیام نور برای ورودی‌های قدیم از ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ آغاز شده است و کلاس‌های درسی دانشجویان از ۱۵ شهریور ماه آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: شیوه آموزش در دانشگاه فنی و حرفه‌ای ترکیبی (مجازی/حضوری) است

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دانشگاه دانشجویان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه دانشجویان انتخاب واحد دانشجویان ماه آغاز می شود امتحانات دانشجویان اساس تقویم آموزشی ماه آغاز خواهد شد دانشجویان نیز ماه انجام می شود حذف و اضافه دروس ۲۷ شهریور ماه سال تحصیلی ۱۴۰۱ شهریور ماه آغاز شهریور ماه ۱۴۰۰ ماه ادامه کلاس های درسی برگزار می شود انتخاب واحد دی ماه ۱۴۰۰ ۱۴۰۰ ادامه دانشگاه ها بهمن ماه سال اول کلاس ها مهر ماه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود

معاون وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حمید طریفی حسینی معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از 19 اردیبهشت آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند. برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی که اسفند سال گذشته برگزار شد، 636 هزار نفر شرکت کردند و 28 هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: سازو کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از 19 اردیبهشت

240 هزار ردیف استخدامی آموزش و پرورش در دو سال

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند؛ طی دو سال گذشته 240 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و  این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

وی تأکید کرد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

رویکرد آزمون‌های بین‌المللی با روش‌های مدارس ایران متفاوت است

طریفی حسینی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز گفت: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قدرتمند دنیا

وی گفت: باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از 20 مدال طلا داشتیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلزمتناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

طریفی حسینی در پاسخ به این پرسش که دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی چیست، آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟ گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی  بیان کرد: روند اٌفت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

سطح سواد دانش‌آموزان در مقایسه با گذشته افزایش یافته است

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با 10 سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است؟ گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزوی از سواد است اما دنیای امروز برمهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی 98 درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

طریفی حسینی ادامه داد: پراکندگی که در ایران به لحاظ زیر ساخت‌های آموزشی وجود دارد و سازو کار تأمین نیروی انسانی، بینظیر است و در مطالعات یونسکو، ایران به عنوان الگو در میان کشورهای منطقه مطرح می‌شود. ایران در برخی حوزه‌های آموزشی و سلامت، حرف برای گفتن دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳